FACULTAS d.o.o.

Izvješća i procjene

Izrada izvješća

Ukoliko želite, možemo za Vas izraditi detaljno pismeno izvješće za svaku obrađenu osobu sa procjenjenim i opisanim gore navedenim osobinama. Za ovu uslugu potrebno je dodatno vrijeme i moguće ju je posebno dogovoriti.

Procjena rada u timu

Ukoliko imate i takve potrebe, možemo Vam procjeniti aktualno timsko funkcioniranje. Da bi to napravili potrebno nam je od Vas dobiti ORGANIGRAM - KOMUNIKOGRAM ili informacije o tome što pojedine osobe rade i kako komuniciraju zajedno u procesu rada (odjeli, timovi, projektni timovi, međuodjelni protok informacija i suradnja). Ova usluga uključuje usmenu analizu funkcioniranja kandidata u timu HR ili odgovornom Manageru s procjenom ukupnog timskog funkcioniranja, analizom prednosti te preporuku područja na kojima je poželjno poraditi kako bi se poboljšala efikasnost i efektivnost tima kao i načina kako se to može postići.

Pokazna procjena

Ukoliko do sada niste surađivali s nama HR manageru ili odgovornoj osobi nudimo promotivno besplatno detaljno testiranje osobnostii s besplatnom interpretacijom rezultata. Na taj način odgovorna osoba može dobiti jasan i cjelovit uvid u vjerodostojnost i kvalitetu dobivenih podataka.